Beenhouwer in de buurt

Home » Beenhouwer in de buurt

Verkozen tot beste beenhouwer

Slagerij én traiteur

130 jaar aan ervaring

Bent u zoek naar de beste beenhouwer in de buurt van Gent? Slagerij Mortier uit Nevele, nabij Gent, staat voor u klaar. Als familiezaak zijn we al meer dan 130 jaar actief in de sector en zijn we ondertussen al aan onze vijfde generatie beland.

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons!

Een beenhouwer in de buurt met een uitgebreid dienstenpakket

Als beenhouwer in de buurt van Gent bieden we u een veelzijdig assortiment aan producten aan. Zo kunt u in de eerste plaats rekenen op onze slager voor vlees van de hoogste kwaliteit. Wilt u bijvoorbeeld ribeye, lamskroontjes, filet pur of ander overheerlijk vers vlees bestellen? Dat kan zeker! Naast een slagerij in de buurt van Gent zijn we ook actief als traiteur. We bieden verschillende overheerlijke klaargemaakte gerechten aan waar u ongetwijfeld van zult genieten. Ten slotte verkopen we ook vers fruit en groenten, kazen en maken we verschillende soorten brood, waaronder speltbrood, waldkorn en rozijnenbrood. Kortom: indien u langskomt bij onze beenhouwer in de buurt van Gent, bent u zeker dat u niets te kort zult komen.


Bestel en kom langs in onze slagerij nabij Gent

Wilt u producten bestellen bij onze beenhouwer in de buurt van Gent? U kunt al uw producten gemakkelijk online bestellen en nadien komen ophalen in onze slagerij in Nevele, nabij Gent. Wenst u meer informatie over onze service? U kunt uw vragen altijd stellen in onze zaak. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder, of u nu komt om een bestelling te plaatsen of op te halen of voor advies.