Vlees bestellen in Deinze

Home » Vlees bestellen in Deinze

Verkozen tot beste beenhouwer

Slagerij én traiteur

130 jaar aan ervaring

Wilt u vlees bestellen in regio Deinze en Gent? Bij Slagerij Mortier in Nevele, in de buurt van Gent kunt u heerlijk vers vlees kopen. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het vak en is al generaties lang actief als slager. We zijn daardoor in staat om onze klanten te voorzien van het beste vlees van de buurt.

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons!

Heerlijk vers vlees bestellen in Deinze

Bent u op zoek naar een beenhouwer in de buurt, waar u heerlijk vers vlees kunt kopen? Onze slager is u graag van dienst. In onze slagerij nabij Deinze en Gent bieden we een ruim assortiment aan vlees van hoge kwaliteit aan, dat u gemakkelijk op voorhand online kunt bestellen. In onze webshop vindt u onder meer entrecote, cote à l’ os van het Belgisch witblauw en varkenswangetjes. Wilt u een barbecue organiseren? Bij ons kunt u snel en gemakkelijk BBQ-vlees bestellen. Van verschillende soorten satés tot allerlei burgers of ribbetjes; er is voor iedere vleesliefhebber wat wils! Uiteraard bent u ook meer dan welkom om uw vers vlees in onze slagerij in de buurt van Gent te kopen.


Vlees van topkwaliteit bestellen bij onze zaak in de buurt van Deinze en Gent

Indien u ervoor kiest om uw vers vlees te kopen bij onze zaak in de buurt van Gent, gaat u voor échte kwaliteit. We mogen dan ook met trots meedelen dat we in 2021 verkozen werden tot de beste beenhouwer van België. We blijven uiteraard hard werken om te garanderen dat het vlees  bij ons in Nevele, nabij Gent en Deinze, het beste van het beste blijft!


Benieuwd naar al onze producten?


Bestel uw vlees online of kom langs

Wenst u heerlijk vlees te bestellen bij onze zaak nabij Deinze en Gent? Kies uw favorieten via onze webshop! U kunt uw vers vlees echter ook kopen in onze slagerij in de buurt van Gent. Voor vragen kunt u ook steeds ons contactformulier invullen, ons bellen op 09 371 51 30 of een e-mail sturen naar info@slagerijmortier.be.