Slager uit Deinze

Home » Slager uit Deinze

Verkozen tot beste beenhouwer

Slagerij én traiteur

130 jaar aan ervaring

Bent u op zoek naar een slager met producten van hoge kwaliteit in de buurt van Deinze? Dan bent u zeker welkom bij Slagerij Mortier in Nevele, nabij Merendree, Aalter en Sint-Martens-Latem. Onze familiezaak is al 130 jaar en 5 generaties actief en staat voor échte kwaliteit. Ontdek welke producten u bij onze slagerij nabij Merendree, Sint-Martens-Latem en Aalter kunt bestellen.

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons!

Een slager uit Deinze met een groot aanbod

Als slagerij uit Nevele, nabij Aalter, Merendree en Sint-Martens-Latem, hebben we een ruim assortiment aan producten. Zo kunt u in onze beenhouwerij in de buurt van Gent of via de webshop allerlei soorten vlees bestellen. Wilt u uw gezin of partner eens écht verwennen met een overheerlijke maaltijd? Dan kan een goed stuk vlees niet ontbreken! Wat dacht u van een lamskroontje of een ribeye? Of wordt het binnenkort goed weer en wilt u BBQ-vlees bestellen voor een gezellige barbecue? Kies uit een ruim aanbod aan burgers, ribbetjes, satés en andere vleesproducten van onze slager uit Deinze.


Kwaliteit gegarandeerd bij onze slager nabij Deinze

Indien u vlees of andere zaken zoals brood bestelt bij onze slagerij in regio Merendree, Aalter en Sint-Martens-Latem, kiest u voor producten van topkwaliteit. We zijn een familiezaak die al 5 generaties en meer dan 130 jaar lang meegaat. Het slagersvak zit als het ware in ons bloed. De vijfde generatie heeft beslist om te verhuizen naar een nieuwe locatie om in te spelen op de noden van de klanten en om voor te zijn op de tijd. De hoge kwaliteit van onze producten wordt niet enkel door onze klanten opgemerkt van onze slager uit Deinze. Zo won onze slagerij nabij Merendree, Aalter en Sint-Martens-Latem in 2021 de titel van Beste Beenhouwer van België. We blijven ons uiteraard altijd inzetten om kwaliteit te garanderen.


Benieuwd naar al onze producten?


Plaats een bestelling online of in onze zaak

Wilt u vlees of andere producten bestellen bij onze slagerij uit regio Aalter, Merendree en Sint-Martens-Latem? Dat kan via onze webshop. U moet in dat geval enkel uw producten komen ophalen bij onze slager in Deinze. Wenst u liever in de zaak zelf te bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bij vragen kunt u ons bereiken via het nummer 09 371 51 30, via het e-mailadres info@slagerijmortier.be of via ons online contactformulier.