BBQ-vlees bestellen in Deinze

Home » BBQ-vlees bestellen in Deinze

Verkozen tot beste beenhouwer

Slagerij én traiteur

130 jaar aan ervaring

Indien u BBQ-vlees wilt bestellen in de omgeving van Deinze en Gent, bent u meer dan welkom bij Slagerij Mortier. Onze beenhouwerij in Nevele staat bekend om zijn producten van topkwaliteit. We hebben een erg ruim assortiment zodat er voor iedere vleesliefhebber wat wils is. Doordat we al vijf generaties meegaan weten we exact hoe we onze klanten tevreden kunnen stellen.

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons!

BBQ-vlees online bestellen of in onze winkel in regio Deinze en Gent

Bent u op zoek naar een beenhouwer in de buurt van Deinze en Gent, waar u BBQ-vlees van hoge kwaliteit kunt bestellen? We hebben verschillende soorten satés, bijvoorbeeld lams-, kalfs-, runds- en kipsatés. Begint u al te watertanden bij het gedacht aan lekkere ribbetjes of kunt u zich geen barbecue bedenken zonder sappige burgers? Gaat u voor de klassieke rundsburger of klinkt onze entrecoteburger te lekker om te laten liggen? Probeer ze gewoon allebei! Als slager bieden we bovendien meer aan dan alleen vers vlees. We hebben ook groenten, die perfect passen bij een gezellige barbecue. Ook brood bestelt u eenvoudig bij onze zaak in Nevele. Kortom: als u bij ons bestelt, zal uw barbecue ongetwijfeld een groot succes zijn!


Bestel uw BBQ-vlees

Wenst u BBQ-vlees te bestellen bij onze beenhouwerij in regio Deinze en Gent? Dan kiest u voor de beste beenhouwer van België! Plaats uw bestelling via de webshop of in onze zaak en kom op het afhalen op een tijdstip dat voor u past!. Zit u met vragen? Dan kunt u deze in de winkel stellen. U kunt ook bellen naar het nummer 09 371 51 30, een e-mail sturen naar info@slagerijmortier.be  of ons contactformulier invullen.